Particulieren

IDEA voor particulieren

Verlaag uw kosten. Verhoog uw comfort.

Gun uw woning het Energie Prestatie Advies van IDEA.

Toe aan een lagere energierekening?

Optimaal wooncomfort, dat komen wij u brengen met onze unieke besparingsreis. Hoe? Doordat wij precies weten hoe we uw woning kunnen verduurzamen, zodat het lekker koel blijft in de zomer en u er warmpjes bij zit in de winter. En dat met een aantoonbaar lágere energierekening! Onze besparingsreis is een investering die zich vanzelf terugbetaalt in lagere energiekosten én een schonere toekomst voor u en de generaties na u! Benieuwd hoe wij uw wooncomfort kunnen verhogen, door uw kosten te verlagen?

Direct advies aanvragen!

Het voordeel van Het IDEA Energie Prestatie Advies Wij regelen alles.

Wij leveren een concreet Energie Prestatie Advies op maat, en wij kunnen alle adviezen ook volledig voor u uitvoeren. En achteraf monitoren we het effect, zodat we zeker de gewenste resultaten behalen. Want daar gaat het natuurlijk om. Die energiekosten moeten omlaag, zodat u minder gaat betalen! Na de IDEA besparingsreis heeft u niet alleen een comfortabelere woning, maar ook een comfortabele energierekening. Fijn voor nu én voor later.

Alle voordelen direct verrekend.

Wanneer wij uw woning onder handen gaan nemen, zet IDEA ook altijd een subsidietraject in gang. Voor veel nieuwe duurzame toepassingen bestaan subsidies, stimuleringsregelingen en energie-bespaarleningen. Vele potjes op vele plekken en IDEA weet ze allemaal voor u te vinden, zodat alle voordelen direct verrekend kunnen worden. En u hoeft hier niets voor te doen, u gaat gewoon direct minder betalen!

idea-subsidies

Geïnteresseerd in een Energie Prestatie Advies van IDEA? Of wilt u direct instappen in onze unieke Energiebesparingsreis? Neem contact met een van onze adviseurs!

Contact