Bedrijven

IDEA voor bedrijven

Samen bouwen aan een betere toekomst.

Nu investeren is morgen verdienen. Met de IDEA Besparingsreis!

Investeren in energiebesparing loont in elke fase van uw project.

Hoe eerder IDEA kan adviseren in een bouwtraject, hoe meer dit ú zal opleveren. Of dat nu om renovatie van bestaande bouw of nieuwbouw gaat. Wanneer wij vooraf worden ingeschakeld, is ‘Label A’ áltijd haalbaar. De IDEA Besparingsreis is een investering die zich daarom vanzelf terugbetaalt, in lagere energiekosten én een schonere toekomst. Dat is onze missie die wij graag samen met u realiseren. Wij werken met:

woningcorporaties

Woningcorporaties

projectontwikkelaars

Projectontwikkelaars

bouwbedrijven

Bouwbedrijven

architecten

Architecten

Benieuwd hoeveel wij op uw project kunnen besparen?

Direct advies aanvragen

Met het Energie Prestatie Advies van IDEA is alles geregeld.

Wij regelen alles. Wij leveren een concreet advies op maat, en wij kunnen deze besparingsadviezen ook volledig voor u uitvoeren. En achteraf monitoren we het effect, om optimale resultaten te waarborgen. Want daar gaat de besparingsreis natuurlijk om. Die energiekosten moeten omlaag! Wilt u liever een advies op maat en alleen het eerste deel van de besparingsreis met ons doorlopen? Dat kan natuurlijk ook. Het Energie Prestatie Advies van IDEA mag u ook zelf implementeren in uw bouwtraject.

IDEA regelt alle mogelijke subsidies.

Voor veel bouwkundige verbeteringen, energiezuinige installaties en nieuwe duurzame toepassingen zijn subsidies te verkrijgen. Vele potjes op vele plekken en IDEA weet ze allemaal te vinden. Tijdens uw Besparingsreis wordt ook altijd een subsidietraject in gang gezet. Dus dat is besparen op besparing! Kortom: IDEA zorgt ervoor dat u alle mogelijke voordelen geniet, waar u recht op heeft.

idea-subsidies
idea-betrokken

Actief betrokken bij de uitvoering.

Wij zijn actief betrokken bij de uitvoering van een Energie Prestatie Advies. Wij komen langs op de bouwplaats en houden de lijntjes kort met de uitvoerende partij. Ook is het belangrijk dat huurders/bewoners actief betrokken worden bij dit traject. Zo kan bij hen het besef groeien dat deze investering (en het evt. ongemak van de renovatie) ook hén veel gaat opleveren. Ook hierin ontzorgt IDEA u graag.

Geïnteresseerd in een Energie Prestatie Advies van IDEA? Of wilt u direct de gehele IDEA Besparingsreis doorlopen met uw project? Neem contact op met één van onze adviseurs. We vertellen u graag meer over de voordelen van investeren in energie besparen met IDEA!

Direct advies aanvragen!

Wij staan voor u klaar!
Ontmoet onze IDEA-adviseurs.

erik-bek

“Wij komen niet alleen energie besparen. Wij komen geld brengen!”

Erik Bek – 06 22 93 36 61

Wij staan voor u klaar!
Ontmoet onze IDEA-adviseurs.

michel-deelen

“Wij weten precies hoe u optimaal kunt besparen op energiekosten, dat leg ik u graag persoonlijk uit!”

Michel Deelen – 06 53 62 92 73